Voordelige sim only aanbiedingen

Een nieuw abonnement met een nieuw toestel erbij klinkt vaak erg aantrekkelijk zijn, want je krijgt immers een gloednieuw toestel helemaal gratis als je een nieuw abonnement afsluit. Maar, is dat wel zo, betaal je dan niet juist veel te veel? Want als het zo is dat je dat nieuwe mobieltje gratis krijgt, waarom is de prijs van belbundel dan zo hoog?

Een nieuwe smartphone krijg je natuurlijk niet zomaar gratis. Vergelijk een abonnement inclusief dat nieuwe toestel maar eens met een dezelfde sim only aanbieding zonder en daarbij opgeteld de prijs van diezelfde smartphone maar dan als los toestel. Dan zie je al snel dat je vaak dubbel en dwars moet betalen. En als je zelf een nieuw toetsel zou kopen, zou je veel goedkoper uit komen. Je krijgt dus helemaal niet zoveel voordeel als je het zo bekijkt. De oplossing is dan ook heel simpel. Kijk niet naar abonnementen waar je schijnbaar een gratis mobieltje krijgt, maar kijk ook eens naar de mogelijkheden van een sim only abonnement of aanbieding.

Sim only vergelijken


Heb je nog een goed toestel, hoef je dus alleen maar, als je dat wilt, een nieuwe simkaart aan te schaffen. Bij dat abonnement krijg je alleen een nieuwe simkaart. Deze stop je in je mobiele telefoon, en je kunt er al gebruik van maken.

Wil je een nieuw toestel maar ook gebruik maken van sim only? Doe dan twee dingen. Kijk eens naar de prijzen van nieuwe smartphones. Die zijn namelijk ook veel goedkoper als je die gewoon koopt, of dat nu een IPhone is, een Samsung of een ander merk. Bovendien is het in dat geval jouw eigendom, en geen lening. Want dat is het eigenlijk, gewoon een lening om de nieuwste smartphones te mogen gebruiken.

Bij het vergelijken van de verschillende sim only aanbieders zullen je daarna twee dingen opvallen. Bij het vergelijken van beide soorten abonnementen (met of zonder telefoon) kun je net zo veel bellen en surfen, als in een abonnement inclusief toestel. Je kunt de bundel helemaal aan jouw wensen aanpassen. En de kosten die je per maand moet betalen zijn vele malen lager.

Aanbiedingen waarbij je een nieuwe mobiele telefoon krijgt lijken altijd erg aantrekkelijk. De providers willen natuurlijk met deze aanbieding zo veel mogelijk nieuwe klanten krijgen. Dus het lijkt aantrekkelijk. Het lijkt, zeggen we nog maar een keer. Maar het blijft een lening. Heb je nog een mobiele telefoon, of koop je een nieuwe, dan heb je dus alleen een simkaart nodig voor een nieuw abonnement. Ga je de sim only vergelijken, kun je dan ook zelf bepalen wat je nodig hebt met de simkaart. Meer internet? Meer belminuten? Dat kun je dan ook helemaal zelf bepalen. Met het vergelijken kun je dan precies die sim only aanbieding kiezen dat bij jou past.